Skal du sende pakker til USA?

27 January 2020
Cecilie Mortensen

editorial

Hvis man har et behov for at skulle sende pakker til udlandet, så er det i de flestes interesse, at ens pakke kommer sikkert frem. For at nå i mål med dette ønske, så kan det godt svare sig, at man bruger nogle af de store fragtfirmaer til at håndtere opgaven. I mange tilfælde har de store fragtfirmaer nemlig også erfaring med alt logistikken omkring forsendelser til udlandet. Sandsynligheden er derfor også meget større for, at hele forløbet glider, som det skal, og som det er aftalt. 

Hvis du står og skal sende en eller flere pakker til USA, så er der heldigvis gode muligheder for at nå i mål med det. Det er naturligvis også et spørgsmål om, hvad prisen er for forsendelsen, og om tingene kan være fremme i det tidsrum, man har brug for det. Heldigvis så er disse ting også parametre, som man kan vælge efter, når man skal booke et firma til opgaven. 

Send nemt, hurtigt og enkelt din pakke til USA 

Hos Pakke.dk har du god mulighed for at få sendt din pakke til USA. Her kan du nemlig få en oversigt over de firmaer, som kan hjælpe med at sende din pakke. Når du indtaster oplysninger omkring din pakke – bl.a. dens størrelse og vægt, så kommer der priser frem på fragten, som du kan sammenligne.

Nogle af de mest gængse udbydere til at løse en fragtopgave til et land som USA er bl.a. UPS, DHL, TNT, FedEx, GLS. Disse udbydere kan du bl.a. booke dig ind ved hos Pakke.dk, så du nemt og hurtigt kan komme til at afsende den eller de pakker, som du ønsker. Du vil opleve, hvordan det ikke er nogen sag, når der skal sendes pakker til udlandet, og selv ikke når det er til USA. 

Send pakke til USA her.

More articles