Serviceudlejning til din næste fest

14 maj 2020
Simone B

Få styr på praktikken til din næste store fest 

Et festligt arrangement afhænger af mange små og store faktorer. Det helt rette udstyr står naturligvis højt på denne liste. Står du selv foran at skulle afholde en af de lidt større fester? Der kan være tale om konfirmation, barnedåb, bryllup, en stor fødselsdag eller noget helt femte, der skal fejres i stor stil. Så ved du også, at det sjældent bare er ligetil, når et stort arrangement skal forberedes og føres ud i livet.

Al praktikken skal være i orden, og der skal tages stilling til lokaler, gæsterlister, mad, drikke, musik og underholdning mm. Herunder hører naturligvis også anskaffelsen af service til alle dine gæster. De færreste ligger inde med så store mængder af service derhjemme, og alt efter hvor festen skal afholdes, er det ikke altid, at service er inkluderet. Heldigvis findes der råd for dette!

Billig udlejning af alt inden for service

Hos Ringsted Festudlejning kan alt inden for service lejes til skarpe priser. Uanset hvad I har på menuen, finder I det korrekte service hos Ringsted Festudlejning. Deres lager rummer både frokostservice, middagsservice, steakknive- og gafler, dessertskeer og kagegafler og listen fortsætter. Kort sagt finder du her alt, hvad du har brug for til din næste festmiddag.

Al bestikket findes desuden i tre forskellige udgaver – et rillet bestik, et glat bestik og et romantisk bestik – således at du kan vælge netop det, du synes bedst om, og som passer bedst til netop din fest. Udover bestik kan du naturligvis leje alle andre nødvendigheder til middagen som stel, glas, duge, servietter og sågar kan borde, stole og telte lejes, hvis festen eksempelvis skal afholdes ude i haven. 

Få nemt og hurtigt styr på praktikken, og se meget mere til Ringsted Festudlejning og deres serviceudlejning her. Så er du inden længe klar til at afholde et brag af en fest!

Flere Nyheder