Hjælp til klassiske eller moderne frikadeller

17 juli 2019
Søren Black
Hjælp til klassiske eller moderne frikadeller

Lad grisen blive til frikadeller

Danmark er et herligt landsbrugsland, der hvert år eksporterer grise for milliarder af kroner. Nogle af de grise bliver dog heldigvis herhjemme, og dem kan du så lave frikadeller af. For er der noget, som kan samle danskerne om middagsbordet, så er det et stort fad med frikadeller. Den lille kugle, af typisk grisefars, har i flere generationer skabt glæde og begejstring hos både børn og voksne. Det herlige ved frikadeller er, at de kan laves så de passer lige til de ønsker og behov, der måtte være i din familie. Er nogen på slankekur, så kan der blot anvendes fedtfattigt kød, er der en vegetar tilstede, kan du lave dem af plantefars, og endelig kan du jo også vælge at spice frikadellerne lidt op med for eksempel oregano eller chili. Mulighederne er mange, men glæden stor, når der står frikadeller på menuen.

Find den bedste opskrift på frikadeller

Det kræver ikke den lange husmoder-uddannelse at stege frikadeller. Alligevel kan opskrifterne godt variere en smule. Nogle foretrækker frikadeller med havregryn, andre laver dem på hvedemel. Hos Alletiders Kogebog kan du finde lige den frikadelleopskrift, som passer til dit temperament. Her findes over 300 forskellige opskrifter på, hvordan du kan lave frikadeller. Så er du kørt lidt sur i din gamle mormors opskrift, så kan du jo prøve for eksempel at lave enten græske, arabiske eller italienske frikadeller. Med online kogebogen Alletiders Kogebog kan du på nemmeste vis få hjælp til at fremtrylle den perfekte aftensmad.

Hjælp til klassiske retter og fornyelse i køkkenet

Alletiders Kogebog er en kæmpe opskriftsamling, som danskerne har sendt ind. Her kan du finde hjælp til at lave klassiske danske retter, men der er også opskrifter, der kan hjælpe dig med at lave rettere i en nyere udgave. Så vil du for eksempel overraske familien med arabiske frikadeller, så er det bare med at finde Alletiders Kogebog frem.

Du kan også holde dig til de gode, klassiske danske frikadeller. Dem finder du en opskrift på her:

https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/33005/danske-frikadeller

Flere Nyheder