Find det helt rigtige fadølsanlæg til din egen egen hjemmebryggede øl

25 maj 2022
Lotte Hindsberg

editorial

Danmark er det land, der er nr. to, når det drejer sig om at drikke og nyde øl – kun overgået af Tjekkiet. Vi er selv bedre end Tyskland og England. 

Vi er også blevet bedre til at brygge vores egen øl og investere i brygudstyr. Så hvorfor ikke få all in og invester i et brygudstyr, så du kan servere din øl på den bedst mulige måde til dig selv, din familie og dine venner. Du kan se flere eksempler på fadølsanlæg her https://www.torstein.dk/. Når du skal vælge et fadølsanlæg er det en langtidsinvestering, så vælg et af god kvalitet.

fadølsanlæg

Hold de bedste fester

Uanset om du brygger din egen øl, eller om du blot har planer om at købe færdig brygget øl, giver det en ekstra kant at servere øl fra et fadølanlæg, frem for supermarkeds ugelige tllbud. Det er langt mere hyggeligt at få tilbudt et glad iskoldt fadøl, frem for en dåse eller flaske, måske endda taget hjem fra den anden side af grænsen. 

Har du en kælder eller et ekstra værelse, kan du med fordel indrette en rigtig “mandehule”. Et sted hvor du har en bar, et fadølsanlæg og hvis der er plads til det et billlardbord. Her kan du møde med dine venner og hygge. Der er ingen der siger at der skal få druk i det. Blot at de rigtige omgivelser gør det hyggeligere at mødes og med den rigtige øl, bliver det endnu mere spændende. 

Har du ikke lyst eller råd til at købe et fadølsanlæg, er det også muligt at leje et. Det kan du blandt andet gøre til store familiefester som et bryllup eller en konfirmation. Husk at der skal være plads rundt om anlægget, så den kan holde sig kold. Står i udendørs anbefales det at det står i skyggen.

Flere Nyheder