Få en flottere have med en græstrimmer

19 May 2022
Lotte Hindsberg

editorial

De fleste kender det, at de har slået græsset, hvilket bestemt har pyntet på haven, men der mangler dog stadig noget. Der er områder i din have, hvor du ikke har kunne slå græsset med din plæneklipper. Her kan du med fordel bruge en græstrimmer.

Den kan komme hen, hvor en plæneklipper ikke kan. I hjørner og op langs kanter især. Du kan se flere eksempler her https://www.prishammeren.dk/shop/makita-graestrimmere-494c1.html. Du kan blandt andet nemt slå græsset langs dine bede uden at slå dine blomster samtidig. Du kan også nemt slå græsset langt dine højbede, hvilke er umuligt med en almindelig plæneklipper. 

Makita græstrimmer

Med ledning eller batteri

En græstrimmer kommer som udgangspunkt enten med en ledning eller et batteri. Der er fordele og ulemper ved begge løsningerne. Har du en græstrimmer med ledning, kan du være sikker på, at du ikke løber tør for batteri og må stoppe bedst som du er i gang. Du skal dog også være opmærksom på at du skal rende rundt i din have med en ledning og den skal være lang nok. 

Fordelen med en græstrimmer der køre på et batteri, er at du er langt mere mobil. Du kan nå alle dele af din have uden at du skal tænke på om din ledning kan nå. Ulempen er at du kan risikere at dit batteri løber tør. Bedst som du er i gang. 

Det sidste har mange producenter valgt at løse, ved at det er det samme batteri, der bruges i alle deres haveværktøjer og almindelig værktøj. Det er praktisk da du ikke behøver at have et batteri og en oplader til alle dine haveværktøjer. Du kan bruge det samme batteri. Det gør også at du spare penge, når du køber nyt, da du ikke behøver at købe et nyt batteri. Det er som regel det der er dyrt.

More articles