Det er ikke alle rengøringsmidler, der kan gøre tricket

18 July 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Nogle gange må man tage til takke med de rengøringsmidler, som man har, fordi man har fået den idé at gøre rent på et skævt tidspunkt, hvor butikkerne ikke har åbne, og man gider ikke genere naboerne for at høre, om man kan låne nogle rengøringsmidler.

Selv hvis man gør rent, mens butikkerne har åbne, så orker man ikke at stoppe op i arbejdet med at gøre rent for at anskaffe sig rengøringsmidler, for hvis man først holder en pause, så får man næppe taget sig sammen til at arbejde videre.

Og det har ikke så meget at gøre med, at man er ved at løbe tør, så man må spare på det, som man har, men fordi man simpelthen ikke får nok ud af dem, som man har.

rengøringsmidler

Det skal altid være de rette rengøringsmidler

Dog er det jo ikke ligefrem fordi, du har brugt afløbsrens til at rengøre ruder med, men det, som du har købt som rengøringsmiddel til for eksempel glasoverflader, er bare ikke godt nok.

Det er lige meget, hvor meget du skrubber og pudser, så bliver det bare ikke rent – og du lægger endda så mange kræfter i, at glasoverfladen er ved at gå i stykker.

Det er nemlig ikke alle rengøringsmidler, som der virker lige godt, selvom de er skrevet til, at skulle fungere til det nævnte.

Man kan ikke afkode, hvad der er i det, for det er alt for mange fremmedord for en, men det kan have noget at gøre med, at man har købt det billigste, som man kunne finde, og det var endda af et brand, som man ikke havde hørt om før.

Hvis man skal gøre ordentligt rent, så skal man gå efter de mærker, som man kender til, for det er dem, som der virker, og det er formentlig også dem, som de mennesker, man kender, bruger.

More articles