Ville du ønske dig dit sexlegetøj retur, hvis det blev fundet af andre?

05 December 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Langt de fleste mennesker er gode til at holde deres sexlegetøj skjult, fordi det trods alt er en privat sag, om man vil vise det frem til andre eller ej.

Nogle gange bliver man dog båret væk af stemningen; man har sex andre steder, end hvor man sædvanligvis gør det, så man glemmer, at man havde taget noget sexlegetøj med, eller man er så euforisk og ekstatisk efter oplevelsen, at man glemmer at få taget tingene med hjem.

Det kan være alt fra i en park til et fællesrum på kollegiet eller et helt andet sted, hvor andre mennesker kan kigge ind og ikke bare brase ind og glo dine ting igennem, uden de har fået lov.

Den slags kan ske for selv den bedste, da vi kun er mennesker, og mennesker begår fejl, men det kan være svært at indrømme, at sexlegetøjet tilhører en, som var købt hos https://purepleasure.dk/ , hvorfor man godt vil have det tilbage.

Det fungerer nemlig lige efter hensigten, er virkelig godt og passer til en – og måske var det ens sidste sparepenge, man brugte på sexlegetøjet, så man har ikke rigtig lyst til at undvære det.

Problemet er så bare, at det hurtigt kan rygte sig, at der er blevet fundet noget sexlegetøj, det er blevet delt på de sociale medier og videre, så mange mennesker er bekendt med det.

Måske kan man være heldig, at man bare kan kontakte finderen og få det igen, så få mennesker finder ud af det, men måske bliver det alligevel sagt videre, eller andre mennesker begynder at lægge to og to sammen og finder ud af, at du ejer det.

Derfor er du måske en privat person med dit sexliv, men hvis du har mistet dit sexlegetøj, og det er blevet fundet igen, og du gerne vil have det igen, så skal du måske lidt ud i det åbne med det.

More articles