Vent med at bryde hele gulvet op, fordi gulvvarmen ikke længere virker

28 september 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Hvis gulvvarmen på dit badeværelse holder op med at virke, er din første tanke måske, at du er nødt til at bryde hele gulvet op for at lægge noget nyt. Du begynder allerede at sukke over, hvor meget arbejde der kommer til at være i det, og hvor mange penge det kommer til at koste dig. 

Men du behøver ikke at sukke helt så dybt endnu. Der findes nemlig et trin inden, du bryder hele gulvet op. Det kan være med til at redde dig fra at bruge rigtig mange penge. Med fejlsøgning af el-gulvvarmekabler er det nemlig i dag muligt at finde frem til meget præcist, hvor fejlen på kablerne er.

I de fleste tilfælde vil det derfor være muligt at sige præcis under hvilken flise, fejlen er. Det er altså bare den ene flise, der skal tages op og muligvis udskiftes. Det behøver ikke at være alle fliserne og hele gulvvarmeanlægge. 

Få firma med 25 års erfaring til at hjælpe dig med opgaven

Et af de firmaer, der kan hjælpe dig med opgaven, er Aarhus Termografi. De har 25 års erfaring med at stå for den type af opgaver. De har derfor meget stor erfaring på området. Der findes faktisk næsten heller ikke en situation, hvor de ikke kan hjælpe dig med at fejlsøge dit gulvvarmeanlæg. Selv hvis kablerne er kortsluttet, der ikke længere er forbindelse, eller kablerne er brændt over, kan de stadig fejlsøge på dem og meget præcist sige, hvor fejlen ligger. 

Selvom Aarhus Termpgrafi holder til i Tilst ved Aarhus, kan de hjælpe dig mange forskellige steder i det jyske. Har du brug for deres hjælp, bør du derfor endelig ikke tøve med at kontakte dem. De vil meget gerne hjælpe dig, hvis det er muligt for dem. Da de er så specialiserede, findes der jo ikke så mange andre på området, der kan det samme. 

Flere Nyheder