Vælg mellem tusindvis af brugte biler online

11 oktober 2019
Astrid Pedersen
Vælg mellem tusindvis af brugte biler online

Når familiens vognpark skal udvides med endnu et medlem, kan det godt være fristende at finde en spritny bil, som dem man ser i reklamerne. Forhandlere og producenter lokke med gyldne løfter om en helt fantastisk brændstof økonomi, den vildeste køreglæde, større sikkerhed og øget tryghed – og så er der selvfølgelig fornemmelsen af nyt indtræk, duften af ny bil, og alt det lækre og fancy ekstra udstyr med top of the line elektroniske features.

Alt dette er med til at gøre købet af ny bil til et eventyr. Men når eventyret er forbi, og det er blevet hverdag igen, vil du hurtigt opdage, at du har sat dig i gæld til fordel for et transportmiddel, som i løbet af få år taber det meste af sin nyværdi. Der kan sagtens være flere penge at betale tilbage på lånet, end du kan få for din bil ved et salg efter få år. Og det er da rigtig ærgerligt – de penge kunne være bedre og sjovere givet ud.

Køb en brugt bil – det betaler sig

I stedet kan du overveje, om ikke en brugt bil af nyere dato kunne dække dine og din families behov. Når du køber en brugt bil, kan du drage fordel af det før nævnte værditab – du kan, med andre ord, få fingrene i en rigtig lækker bil med ganske få år og kilometer på bagen for en brøkdel af bilens nypris. I mange tilfælde vil der oven i købet følge udstyr med, som du ellers havde skullet betale ekstra for. Og er du heldig, kan du finde en ganske glimrende brugt bil, som du oven i købet kan betale kontant, hvorved du slipper for at optage et dyrt bil lån.

Du kan se et stort udvalg af forhandlernes egne annoncer for brugte biler til salg online på https://www.biltorvet.dk/ 

 

Flere Nyheder