Vælg det rigtige webhotel og kom hurtigt i gang med din hjemmeside

31 august 2021
Emilie Jacobsen

Er du ved at oprette din egen hjemmeside, har du sikkert set på, at du skal have et webhotel. Det er selvfølgelig vigtigt, at du får valgt det rette fra start af. For eksempel skal du sørge for at vælge et sted, hvor de har kapacitet til en hjemmeside som din. Hvis du regner med, at du får mange besøgende, skal det være et sted, hvor de kan håndtere det – uden at din hjemmeside bliver langsom eller går ned. 

Et webhotel, som det vil være en god ide for dig at overveje, er simply.com. De tilbyder for eksempel et billigt webhotel, hvor du får 10 GB plads og mulighed for emailkonto. Derudover har de også 1-click WordPress installation. Det betyder, at du ikke skal bruge en masse tid på at få installeret WordPress, hvis det er det program, som du gerne vil bygge din hjemmeside op i. Og det vil det jo være i de fleste tilfælde. Læs mere om deres tilbud på https://www.simply.com/dk/products/ 

Også andre pakker hos simply.com

Synes du, at 10 GB lyder som lige i underkanten til din hjemmeside, kan du også finde andre pakker med mere plads hos simply.com. De har både nogle med 20, 100 og 200 GB. Hvis du har en virksomhed, hvor du ved, at der kommer til at være meget trafik på din hjemmeside, eller du i hvert fald håber på det, er det oplagt for dig, at du vælger en større pakke fra start af. Du kan dog også vælge at starte ud med en mindre pakke og så opgradere til en større pakke senere, når du har set, hvor meget trafik din hjemmeside får. 

Hvis du endnu ikke er klar til at oprette din hjemmeside endnu, kan du også vælge kun at købe domænet. På den måde har du det, når du er klar til at oprette hjemmesiden. 

Flere Nyheder