Vægttab er nemt for andre, men svært for nogle

30 september 2021
Anders Lundtang Hansen
image

Der er de mennesker, som der bare ikke synes at tage på, mens der er andre, som man ser løbe på løbebånd, løbe lange ture, cykle og spise grønt, men som altid ser ud til at være lidt for runde om maven.

Man kan endda observere sådan en stor forskel, selvom man bare kigger efter tendensen i det samme område, som kunne være ved vægttab i Herlev.

Vi er alle byggede forskellige og har forskellige gener, men som udgangspunkt ser man dog, at man specielt i den unge alder lader til ikke at tage så meget på, som man ser det, når man bliver ældre, hvorfor man giver skylden på et godt stofskifte.

Men man skal måske nærmere se på de andre omstændigheder såsom, at man er mere aktiv, når man er ung, bevæger sig meget og ikke sidder så meget stille, som når man bliver voksen.

Vægttab er forskelligt fra person til person

Vi synes nemlig, at når vi blevet ældre og forældre, så tager vi mere på, men det har nok også noget at gøre med, at vi nu selv kan bestemme over vores egne penge og købe de usunde ting, som vi ikke måtte få, da vi var små – og vi har fået flere penge mellem hænderne.

Flere af os har et stillesiddende arbejde, så vi ikke får bevæget os særligt meget, og vi tager endda den offentlige transport eller egen bil og fra arbejde. 
Det øger heller ikke chancerne for et vægttab.

Så hvis man virkelig ønsker sig det her vægttab, så er man nødt til at ville det og sætte ind på mange parametre, som kan være fra både at bevæge sig mere, men også at spise sundere.

Det er svært i starten, men man vænner sig faktisk hurtigt til det – og man bliver glad for resultatet.

Flere Nyheder