Ungdomsferie til Sunny Beach

21 July 2020
Astrid Pedersen

Øsnker du, i lighed med rigtig mange andre unge, at tilbringe din sommerferie under lune himmelstrøg med adgang til strand, pool og masser af fest og ballade? Så kan du for eksempel vælge en rejse til Sunny Beach. Og til dette formål kan du med fordel vælge Uptours som dit rejsebureau.

Hvem er Uptours?

Det danske rejse bureau Uptours har siden 2004 arrangeret rejser for unge som ønsker at opleve verden i selskab med ligesindende. Uptours borger for den høje kvalitet i ungdoms rejser og sørger altid for at alle standarder overholdes når det handler om såvel guides som transport, indlogering og øvrige faciliteter på destinationen.

Når du vælger Uptours som dit rejsebureau til ungdoms rejse er du således sikret en god og tryg oplevelse hvor der er sørget for det hele. Hos Uptours kan du nemlig købe hele din rejse samlet i én pakke hvilket betyder at du kun skal tænke på at feste, slappe af og hygge dig. Uptours sørger for at alting er arrangeret for dig – og samtidig er du dækket af bureauets rejse garanti, idet Uptours er medlem af Rejsegarantifonden med registreringsnummer 3248.

Gennem de seneste mere end 15 år har Uptours etableret sig stærkt på markedet som en af de unges foretrukne agenter når det handler om især sommerferie rejser. Uptours har oparbejdet en omfattende erfaring inden for området og arbejder stedse på at blive bedre. Bureauet er i stadig vækst og forventer inden for de nærmeste år at fordoble antallet af rejsende.

Når du rejser til Sunny Beach med Uptours kan du føle dig tryg fra rejsens begyndelse til dens afslutning. Du vil altid være tæt på guides, rejseledere og destinations chefer som kan hjælpe i nødstilfælde – og masser af andre lokale agenter som står til rådighed. Find billige rejser til Sunny Beach på uptours.dk

More articles