Underholdning og motion for børn med en have trampolin

29 January 2020
Astrid Pedersen
Underholdning og motion for børn med en have trampolin

Trampoliner til haven er blevet utroligt populære blandt danske have ejere gennem de seneste år. Det er især børnefamilier som investerer i de morsomme have trampoliner, som giver mulighed for mange timers sjov og underholdning i haven hver dag.

Med en have trampolin har dine unger endelig god motivation for at komme udenfor og lege i stedet for at sidde passivt i sofaen med tablet, tv eller smartphone. Og så kan du glæde dig over at børnene kan underholde sig selv på aktiv vis hele sommeren!

Er en have trampolin farlig for børn?

Det er klart, at du ikke skal lade de små lege på jeres have trampolin uden opsyn. Du bør samtidig sikre dig, at den trampolin, du køber, overholder alle de mange krav om sikkerhed, og lever op til de strenge standarder desangående. Hvis di vælger at købe din trampolin hos en autoriseret og godkendt dansk forhandler, er du garanteret en vare, som opfylder alle sikkerheds krav. Og så er det ikke mere farligt at hoppe på trampolin end det er at køre på cykel, løbehjul, rulleskøjter eller skateboard.

Hvad koster en have trampolin?

Som nævnt er det vigtigt, at du køber din have trampolin gennem en dansk forhandler – og ikke forsøger at spare nogle basseører ved at købe den billigste trampolin fra en tvivlsom webshop. Priserne på trampoliner kan variere meget alt efter hvilken model, mærke og størrelse du ønsker.

Du skal være opmærksom på, at vælger du en trampolin til nedgravning, skal du kunne grave et hul i din græsplæne. Og vælger du en frit stående have trampolin, bør du først tjekke med naboen, at dette er ok. Vedkommende kan måske godt gå hen og blive lidt knotten, når dine unger og deres lege kammerater pludselig har frit udsyn til hans eller hendes private grund.

Find din nye trampolin på trampolinguiden.dk

More articles