Tre ting til haven

21 October 2021
Steffen Petersen

editorial

Der er mange ting, som du kan købe til din have, der kan gøre at den ser pæn og indbydende ud. En have er et fælles område for dig selv og din familie, hvor i tilbringer meget af jeres tid sammen. Særligt i forår – og sommerperioderne bliver ens have benyttet en del. Trænger du til nogle nye ting, der kan pynte pænt ude i din have? Læs med her, hvor vi har skrevet tre ting, som du kan købe til din have. 

 

1. Fuglehuse

Et fuglehus pynter ikke kun, men det giver også fugle et tag over hovedet, når vejret er mest brutalt. Hvis du er fugleinteresseret , så er det oplagt at du køber fuglehuse til din have. Så kan du observere de mange typer af fugle, der kommer forbi din have. Det kan være mange forskellige, så du kan faktisk også købe fuglehuse, der passer til den specifikke fugleart. Du kan også selv kaste dig over at bygge dit eget fuglehus, men det kræver nok lidt færdigheder indenfor sløjdfaget, for at komme i mål med det.

 

2. Regnmålere

Hvis du har en interesse i at vide, hvor præcis meget nedbør, der er faldet, så kan du overveje at købe en regnmåler. Med en regnmåler kan du nemlig måle det mængde af vand, der er faldet i løbet af dagen eller om natten. Det er ideelt til dig, der har en grøntsagshave eller mange planter rundt omkring i haven. Det kan hjælpe dig med at vide, hvor mange mængder vand dine planter har fået, så du ikke kommer til at overvande dem. Du kan finde regnmålere, der er dekorative og sjove. Men der er også regnmålere, der har lidt flere tekniske funktioner. 

 

3. Blomsterkrukker

Blomsterkrukker pynter altid. Hvis du gerne vil have flere farver ind i din have, så kan blomsterkrukker være vejen frem. Du skal finde blomster, der er egnet til at være udenfor. Ellers kan du risikere, at de dør grundet temperaturen og vejrforholdet udenfor. Du kan besøge et blomstercenter og forhøre dig ved dem, hvilke blomster du skal købe til haven. 

 

More articles