Tag til bilsyn i Aabenraa, inden bilen skal sælges

23 marts 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan måske forekomme lidt mærkværdigt, at man skulle tage til bilsyn i Aabenraa, der ligger nærmest en, lige inden man skal sælge bilen.

For det kan jo lyde lidt som om, at man vælger at tage sig et grundigt bad for lige bagefter med vilje at vælte sig i en svinestil. Det skulle vel gerne være omvendt.

Men der er en god grund til, at det kan svare sig at lade bilen blive synet, inden man skal sælge den, for det kan øge chancerne for at få den solgt – og måske endda til en bedre pris.

Der er mange, der vælger at sælge deres bil, lige inden den skal synes, fordi de har en stor antagelse af, at bilen alligevel ikke vil gå gennem syn, og de har ikke råd eller tid til at fikse den, så de vil måske hellere have en anden bil, når nu den her deadline nærmer sig.

Så når man så sælger den her bil privat, så roser man den måske lidt mere, end hvad godt er, så man får den solgt til et godtroende fjols, der ikke ved så meget om biler.

Der er god stil at tage til bilsyn i Aabenraa inden et salg

Som køber skal man derfor huske at spørge, hvornår bilen sidst er synet, hvis det ikke fremgår af annoncen.

Desuden er det god kutyme at skrive i annoncen, om bilen snart skal til syn eller ej, selvom det kan skræmme en del købere væk, eller de vil prutte om prisen eller måske bare købe bilen som skrot.

Så hvis du nu har stor tillid til din bils evner, så lader du den lige gå gennem syn først, for så er der bedre salgsmuligheder med den bagefter, hvor der så ikke behøver at blive pruttet så meget om prisen på bilen.

Flere Nyheder