Søg om et hurtigt lån online

21 January 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Har du brug for at låne penge og helst hurtigt. Det kan f.eks. være, at du har fået en uventet regning eller at vaskemaskinen er gået i stykker? Så kan du hurtigt og nemt søge et lån i en online bank. Modsat en traditionel bank er låneproceduren både hurtig og nem og du vil have pengene på din konto indenfor få timer.

Det betyder at du kan få betalt din regning eller få en ny vaskemaskine, inden vasketøjet er nået til uanede højder, som det vil tage dig måneder at komme igennem. Du kan læse mere her om hvordan du kan søge et online lån. 

Hvad kræver en online bank

Online banker er kendetegnet ved, at det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån og samtidig stilles der ikke krav om sikkerhed. De vil heller ikke spørge dig om hvad pengene skal bruges til. 

For at kunne låne i en online bank er det et krav at du har et NemID. Du skal bruge dit NemID til at underskrive det lånetilbud du har fået ansøgt og fået positiv respons på. Derfor er det også et krav at du har en aktiv mailadresse. Yderlig stiller online bankerne et krav om at du har en dansk folkeregister adresse og du er over 18 år og myndig. Mange banker kræver at du er ældre. Nogle, men ikke alle banker, har også et krav om at du ikke er registreret i RKI. Hvis du er i RKI, kan du i nogle tilfælde stadig låne, men så vil kravene være betydelig strengere og bero på en individuel kreditvurdering. 

Når du søger anbefales det, at du søger mindst 3 forskellige banker. Dermed mindsker du risikoen for, at du har valgt det dyreste og dårligste lån. Husk at du skal vælge lån, som det er muligt at sammenligne.

More articles