Slip for bøvl under flytningen

23 august 2021
Steffen Hansen

editorial

Der kan være mange grunde til, at man skal flytte et nyt sted hen, det kan være fordi man er gået fra eks kæresten, fordi man blot ønsker noget billigere, eller måske fordi familien er på vej til at blive større. Uanset hvilken årsag der ligger bag, så kan en flytning være et stort bøvl, men det kan man undgå med nogle simple ændringer!

Bestil et flyttefirma

Hvis du er på vej væk fra ekskæresten, så kan det være rart at slippe for at kigge på personen igen. Derfor kan det være en god idé at hyre et flyttefirma til at klare flytningen. Ved at hyre et flyttefirma skal du blot sørge for, at alle dine ting står klar til at blive flyttet, når der skal flyttes. Herfra står de for resten.

Flyttefirmaer er tilgængelige i hele Danmark, og derfor er det ligemeget om det er et flyttefirma i Lyngby, i Sæby eller hvor du kommer fra. Der vil med garanti være et firma der kan hjælp dig eller jer.

Pak forud

Tiden går hurtigt, meget hurtigt. Tiden er måske det de fleste bliver mest overrasket over. Hvis du står 3 måneder før din flytning og tænker, jeg går bare i gang om 1 eller 2 måneders tid, så synes vi du skal genoverveje dine tanker. Ved at starte med at pakke så tidligt som muligt, så kan du slippe for så meget bøvl som muligt. Du har tid til at sortere i dine ting, tid til at køre på lossepladsen, og tid til at få det pakket ned, så det er nemt og hurtigt at pakke ud igen, efter din flytning er ovre.

Derfor er vi store fortalere for, at man begynder at pakke sine ting ned op til 3 måneder før, man står og skal flytte ind i den nye bolig. Hvis man skal bruge et flyttefirma, så er det også vigtigt, at der ikke står møbler eller andet, som ikke er pakket ned.

Flere Nyheder