Skal du til at flytte?

02 February 2022
Steffen Hansen

editorial

Hvis du skal til at flytte og måske ikke har overskud eller tid til det, så kan det være du skal kontakte et flyttefirma. Alt efter hvilken udbyder det er, kan de hjælpe med alt hvad indgår i flytning.

Det kan være du bare skal have alle dine ting fra den ene destination til den anden, eller at du også har behov for en til at bære det hele og få sat dine ting på plads i det nye hjem, alt dette kan et flytte firma hjælpe med. Læs med her og få mere af vide.

flyttefirma privat

Find et flyttefirma efter dine behov

Som tidligere nævnt findes der mange forskellige udbydere af den slags. Det er vigtigt at du har lavet din research og sørger for at den du kontakter kan hjælpe dig med netop det, som du har behov for. Så hvis du mangler hel pakkeløsning med alt inkluderet, som flytning og møblering af hele det nye hus, så er det også vigtigt at du sikrer dig, at dem du kontakter kan leve op til dette, og ikke bare flytte det til kantstenen. 

Hvad koster en flytning af møbler?

Det afhænger meget af hvor meget du skal have flyttet og om det skal istandsættes eller bare rykkes til den givne destination. For en flytning af hele ens hus til en given destination + møblering af huset, kan det koste op til 100.000 kroner. Hvis du bare ønsker en til at bære ind- og ud samt fragte møblerne kan prisen dog lyde helt anderledes, det kan gøres for omkring 900 kroner. 

Kontakt et flyttefirma

Hvis du har behov for at få flyttet dine møbler til dit nye bosted, så kan du finde adskillige flyttefirmaer online. Ved en simpel søgning af flyttefirmaer i dit område kan du finde en til at hjælpe dig. Du kan også benytte dette link: http://www.nordflyt.dk/.

More articles