Skab fest og god stemning med mad ud af huset

18 maj 2021
Astrid Pedersen

editorial

Sommeren 2021 kommer til at byde på mange fester og hyggelige sammenkomster rundt omkring i de små hjem. Der er meget, der skal indhentes, nu hvor vi gerne må se hinanden igen, og hvor vejret tillader at vi mødes uden døre.

Der er hængepartier med mange konfirmationer, som endnu ikke er blevet fejret, samt bryllupper som er blevet udskudt og diverse barnedåbe, navngivningsfester, bryllupsdage, jubilæer og runde fødselsdage. Mange familier fik ikke afholdt den årlige julefrokost i 2020 – og så er det i det hele taget bare virkelig rart atter at kunne samles i festligt lag.

Bestil maden til din fest udefra

Er du blandt de mange danskere som skal lægge hus og måske endda have til en eller flere af disse fester er du sikkert godt i gang med planlægningen. Der skal sendes invitationer ud, pyntes op – og ikke mindst fremstilles mad til de mange gæster. Dette kan dog godt være lidt af en bet, i hvert fald hvis der kommer mere end ti af slagsen.

Er du kun i besiddelse af et køkken med standard kapacitet kan du risikere at skulle stå i køkkenet i flere dage inden – og såmænd også under – festlighederne. Dette er rigtig ærgerligt, især hvis du gerne selv vil tage del i det sociale samvær. Og af samme grund kan du med fordel vælge at bestille mad ud af huset til din fest i stedet for selv at skulle knokle i køkkenet.

Hvor kan jeg bestille mad ud af huset i top kvalitet?

Hos Kokken & Jomfruen, som er en af de ældste spillere på catering markedet, finder du et stort udvalg af retter til take away. Det er nemt og bekvemt at bestille mad ud af huset gennem Kokken & Jomfruens hjemmeside. Og så slipper du for at skulle stå i køkkenet i flere dage. Læs mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/.

Flere Nyheder