Sikker butik med overvågningskamera

15 juni 2021
Astrid Pedersen

editorial

I dag er videoovervågning i det offentlige rum på alles læber. Det diskuteres ofte, om vi er ved at skabe et overvågningssamfund præget af mistillid til hinanden.

For butiks indehavere og andre selvstændigt erhvervs drivende står det dog klart at et overvågningskamera kan være et uvurderligt redskab når det handler om at forebygge og bekæmpe kriminalitet. Og med fremkomsten af moderne elektronisk udstyr ser vi faktisk en tendens til færre indbrud og tyverier samt en højere opklarings procent.

Beskyt din virksomhed med overvågningskamera

Hvis du er træt af konstant at opleve butikstyveri, indbrud eller hærværk mod din forretning kan du med fordel investere i videoovervågning. Med synligt opsat overvågningskamera uden for din butik eller foran dit kontor kan du skræmme de fleste potentielle indbrudstyve eller hærværksmænd fra at gennemføre deres forehavende.

Du vil opleve væsentligt færre tilfælde af hærværk eller forsøg på indbrud. Skulle misdæderen alligevel gennemføre vil du med et overvågningskamera have knivskarp dokumentation i form af optagelser som kan bruges i forbindelse med efterforskning. Og faktisk må du under særlige omstændigheder gerne dele disse optagelser med andre erhvervs drivende hvis du har en formodning om at denne deling kan føre til opklaring af forbrydelsen eller forebyggelse af nye forbrydelser.

Der ud over kan du som butiks indehaver vælge at opsætte overvågningskamera inde i din butik. Med et sådant kan du både forebygge tyverier fra butikken i åbningstiden og få stærkere forudsætninger for at opklare forbrydelserne.

Optagelser fra overvågningskamera anvendes ofte i forbindelse med pågribelse af butikstyve og har vist sig særdeles effektive når det kommer til at bedømme om vedkommende er skyldig eller ej. Og derfor er videoovervågning en billig og behændig løsning på dine problemer med butikstyveri.

Køb overvågningskamera online

Hos DKKamera finder du et stort udvalg af overvågningskameraer og tilbehør til montering – læs mere på dkkamera.dk.

Flere Nyheder