Sådan kan man hindre, at en halskæde forsvinder

06 november 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Forestil dig lige, at du har fået en flot halskæde fra https://caratdiamanter.dk/smykker/halskaeder !

Eller også har du længe sparet sammen til at købe netop en halskæde fra nævnte sted, som du har glædet dig til, skulle være din – og du var heldig, for der var lige en enkelt tilbage, så du føler dig ekstra glad!

Men uden at vi skal male Fanden på væggen, fordi du skal jo bare nyde denne halskæde, da det er din egen, men det ville jo også være forfærdeligt, hvis den forsvandt af den ene eller anden grund.

Heldigvis er der mange foranstaltninger, som du kan gøre dig, for at den halskæde ikke skal forsvinde, om du så bærer den, eller du har den liggende et sted.

Pas godt på din elskede halskæde

Nogle mennesker vælger at have deres halskæde på hele tiden, men det kan vi ikke anbefale, for udover at man ender med at vænne sig til at have den på, hvorfor man næppe ville bemærke, hvis den ikke var der, så sætter man nok næppe lige så stor pris på den.

Desuden kan den blive slidt hurtigere at den grund, måske forgå via alle de bade, man tager med den.

Så som det første skal man vælge at have halskæden på ved de særlige lejligheder, hvor man vil vise den frem. Eventuelt kan man sørge for at holde den pæn ved siden af og eventuelt få en til at holde den pæn for en.

Lukkemekanismen skal være god, så den ikke lige kan falde af, eller en tyv vil forsøge at liste den af den. Mærk derfor altid lige efter ved halsen, om den er der eller ej, når du bærer den.

Når du ikke har den på, så bør du lægge den i et sikret område, som kunne være et hemmeligt pengeskab derhjemme.

Flere Nyheder