Sådan kan du få et farverigt badeværelse

23 november 2021
Steffen Petersen

editorial

Synes du, at dit badeværelse trænger til flere farver? Så har du en masse muligheder at vælge imellem. Et badeværelse er typisk hvidt, fordi det meste inventar laves i denne farve. Hvis du trænger til lidt forandring ude på dit badeværelse, så har vi skrevet nogle idéer til dig i dette indlæg, om hvordan du kan få et farverigt badeværelse. 

 

image

 

1. Overvej at købe planter

Planter er en nem og billig måde, hvor du kan få bragt flere farver ind på badeværelset. Der er naturligvis planter i grønlige nuancer, men du kan også finde nogle, der har andre farver end grøn. Det pynter i hvert fald ude på dit badeværelse, og det kan gøre, at dit badeværelse har et bedre indeklima.

Der findes nemlig planter, der stortrives i at være i et fugtigt rum, som et badeværelse. Forhør dig ved dit lokale plantecenter, om hvilke planter du skal vælge til dit badeværelse. 

 

2. Få malet væggen

En anden løsning er maling på væggen. Du kan male dine vægge med en ny farve, der kan give mere liv og lethed til rummet. Det behøver ikke at være hidsige farver, men du kan sagtens finde nogle, der er neutrale, men farverige nok til at gøre en forskel.

Du kan overveje at male kun en side af væggen, hvilket gør at rummet ikke føles mindre. Det er også en god måde at teste af på, om du kan lide farven og om det fungerer godt på dit badeværelse.

 

3. Farverigt inventar

Der er efterhånden også en del farverigt inventar at vælge imellem ude på markedet i dag. Det er typisk skabe eller badekar, der kommer i en anden farve end den klassiske hvide. Det kan gøre meget for rummet. Du kan også få lagt en ny emaljefarve på dit badekar, hvis du synes, at badekarret trænger til en opgradering.

Det kan gøre en stor forskel ude på dit badeværelse. Ved at reparere emalje badekar får du både en ny emalje, der kan erstatte den gamle og slidte, men også en ny farve, der kan lysne rummet op.

Flere Nyheder