Sådan fjerner du pletter fra gulvet

21 January 2022
Steffen Hansen

editorial

Hvis dit gulv er blevet snavset, eller har fået en masse pletter, så frygt ej. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvilke pletter der befinder sig på dit gulv.

Der er dog nogle ting du kan prøve, for at fjerne pletterne og forebygge, at de kommer igen. De forskellige pletter kan også kræve forskellige metoder. Prøv dig frem, og hvis du ikke ved, hvor du skal starte, så har vi her lavet en liste med tre ting, du kan forsøge dig med for at slippe af med pletterne på gulvet. 

Gulvfirma københavn

Rengøring

En god ting at prøve som det første er, at rengøre gulvet for at slippe af med pletterne. Hvis det for eksempel er slemt i køkkenet, så er det højst sandsynligt madrester, som nemt kan fjernes med de rette rengøringsmidler. En god omgang gulvvask vil som regel være nok. Der findes også produkter, du kan bruge for at forebygge pletter på gulvet.

Slib pletterne

Hvis det er dit trægulv, der har fået pletter, kan det være mere vanskeligt at fjerne pletterne. Hvis du for eksempel har tabt rødvinsglasset på gulvet, så vil det kræve en ekstra indsats at få fjernet pletterne. Det kan måske endda være nødvendigt at få slebet trægulvet, før pletterne kan komme af. For at opnå det bedste resultat, når du skal slibe dit gulv, så vil en god ide være, at kontakte en professionel. 

Et helt nyt gulv

Hvis du føler, at du har prøvet alle tænkelige løsninger, og stadig ikke er kommet pletterne til livs, så kan du blive nødt til at skifte gulvet. Dette skal du have en gulvlægger til. Dermed er det sikkert, at dit gulv bliver skiftet og installeret korrekt. 

Undersøg eventuelt, hvilke gulvlæggere der befinder sig nær dig, og tag kontakt til dem. Vi kan også anbefale, at du klikker ind på https://www.kennditgulv.dk/gulvfirma/gulvlaegger_kobenhavn. Her kan du se, hvad de kan hjælpe dig med. 

More articles