Sådan får du den bedste pris for en gulvafslibning

19 januar 2020
Silje Hansen

editorial

Er du på jagt efter gulvsliber?

Når du søger lokalt, vil du opleve at der er flere gulvslibere om buddet. Det kan dermed gøre dit valg endnu svære, da der også er store udsving i både pris og kvalitet på det udførte arbejde. Det betyder at du skal vælge din fagmand med omhu. En god måde at starte på er blandt andet ved at undersøge markedet for gulvslibere der tillader rating og kundeanmeldelser af det udførte arbejde. Her får du et meget retvisende billede af, hvilken service og faglighed du kan forvente af den aktuelle gulvsliber.

Hvad koster en gulvsliber?

Når du skal finde en pris på en gulvafslibning, kan det hurtigt virke som en jungle. Umiddelbart er der ingen prisrammer eller synlige prisniveauer at finde. Det kan oftest skyldes at prisen afhænger af den enkelte opgave. Der skal både tages hensyn til, hvilken træsort eller type af gulv der skal slibes. Derudover er det selvfølgelig væsentligt med størrelsen og omfanget af det areal der skal have en gulvafslibning. Det betyder også, at hvis du skal ud og undersøge markedet er du nødt til at have en fagmand forbi din husstand eller sommerhus, for at kunne give et uforpligtende tilbud.

Her kan du vælge ud fra de ratings og kundeanmdelser du har kunne finde om de aktuelle gulvslibere. Dermed kan du få en ide om prismarkedet i det segment, hvor kunder har været tilfredse med serviceniveauet, fagligheden og det udførte arbejde. Når du har indhentet tilbud fra to potentielle eller flere, kan du til sidst vurderer dit valg ud fra pris eller faglighed. Du kan blandt andet vurdere fagmanden ud fra den feedback og rådgivning du får, når gulvsliberen er ude for at se på dine trægulve.

Dermed har du de bedste odds for at finde en kompetent og pålidelig gulvsliber til den bedste pris

Flere Nyheder