Promover din hjemmeside med SEO tekster

19 april 2021
Mathias Nielsen

editorial

Har du også en hjemmeside du gerne vil promovere? Måske er du virksomhedsejer, som har en række produkter som du gerne vil vise til potentille kunder? Og i så fald vil du helt sikkert gerne også sælge nogle af disse produkter. Så bør du læse med her, hvor vi skriver lidt om, hvad SEO kan gøre for din virksomhed og dens omsætning.

Hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimisation og betyder “søgemaskineoptimering” på dansk. Det vil sige, at du kan opdatere indholdet på din hjemmeside, sådan at den passer til de forventninger søgemaskiner har til gode hjemmesider. Og her menes oftest søgemaskinen Google, da det er den der er mest udbredt på vores breddegrader.

Ved at sørge for, at det tekstlige indhold på din hjemmeside er skræddersyet til Googles ønsker, sikrer du, at Google giver dig en bedre placering på listen over søgeresultater, når folk søger efter noget der har med din virksomhed at gøre. Og hvis du ligger øverst blandt konkurrenterne, så er det altså din side der får de fleste clicks.

Men hvad skal du bruge clicks til? Jo, med clicks mener jeg jo egentlig besøgende. Altså får du flere besøgende og mere trafik på din hjemmeside. Og når først folk er nået ind på din hjemmeside, så skal der jo ikke så meget til før du kan få konverteret dem fra besøgende til betalende kunder.

Hvordan får du SEO-optimeret din hjemmeside?

Hvis du gerne vil skabe mere trafik til din hjemmeside, så skal du altså have arbejdet med det tekstlige indhold på hjemmesiden. Det kan være et stort arbejde – især hvis det skal gøres ordentligt. Derfor kan du med fordel hyre en professionel tekstforfatter, der har forstand på søgemaskineoptimering. Så vil de hjælpe dig med at sikre, at din hjemmeside kommer til at ligge så højt som muligt på Google. Læs mere her: https://wordpens.com/kategoritekster/ 

Flere Nyheder