Overlad malerarbejdet i dit nye hjem til din maler i Solrød

13 January 2020
Astrid Pedersen

editorial

Solrød er blandt de områder i det københavnske opland, som er blevet særdeles populære inden for de seneste år. Efter igennem årtier at have været overset af især yngre familier, valfarter denne gruppe nu til Solrød, som med sine gode transport muligheder i kombination med luft, natur, fred og ro er den ideelle forstad for far, mor og børn.

Med sin beliggenhed inderst i Køge Bugt, byder Solrød på lækre og børnevenlige strand områder mod øst og vidtstrakte marker mod vest. Og da Solrød har såvel Køge Bugt motorvejen som den direkte s togs linje mod København inden for overskuelig afstand, kan du hurtigt og nemt komme til og fra arbejde, insitutioner, skoler og fritids aktiviteter.

Sæt din nye bolig i Solrød i stand med hjælp fra den lokale maler

Har du og familien også fået øjnene op for Solrøds mange fortræffeligheder, og har I således købt hus eller lejlighed i den skønne kommune, kan I således roligt begynde at glæde jer. I ønsker sikkert at tilbringe de næste mange år i Solrød, så børnene kan få lov at dyrke venskaber og skole liv i området gennem hele deres opvækst. Så hvorfor ikke sørge for, at rammerne omkring jeres nye liv er helt perfekte fra begyndelsen?

Hvis I står midt i flytterod – og måske er i færd med at afhænde jeres hidtidige bolig – er det måske så som så med tiden og overskuddet til at give den nye bolig en ordentlig overhaling. Derfor er det en god idé så hurtigt som muligt efter overtagelsen at få fat på den lokale maler. Med en dygtig maler ved hånden er I sikre på at få det flotteste og mest langtids holdbare resultat ud af det forestående malerarbejde.

Når drømmeboligen i Solrød skal sættes i stand, hedder din maler Malerkanonen. Find din maler i Solrød på Malerkanonen.dk

More articles