Opgrader medarbejdernes kundskaber med Office 365 kurser

06 juni 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er din virksomhed, som så mange andre, gået over til at benytte Microsoft Office 365 som fælles arbejdsplatform? Så er du sikkert også interesseret i at dine medarbejdere udnytter mulighederne i denne på bedst muligt beskub. Og så kan du med fordel læse videre i det følgende.

Hvor kan mine medarbejdere lære mere om Microsoft Office 365?

i forbindelse med udrulning og implementering af Microsoft Office 365 i din virksomhed er det en god idé på forhånd at have en fornuftig uddannelses strategi. Dine medarbejdere får kun glæde af de smarte applikationer og de mange muligheder i Microsoft Office 365 hvis de lærer hvorledes de udnytter disse. Samtidig er der en vis pointe i at uddanne de interne supportere, som skal hjælpe medarbejderne med deres Microsoft Office 365 installation i hverdagen.

Til dette formål finder du hos den danske kursus udbyder 4D en lang række specialiserede kurser i Microsoft Office 365, som kan hjælpe medarbejdere på forskellige niveauer med at udforske de mange features i den smarte platform. Det er også muligt at få tilrettelagt en særlig workshop som er skræddersyet til netop din virksomheds behov, således at medarbejderne får et stærkt fundament for at anvende Microsoft Office til samarbejde og kommunikation i deres daglige arbejde.

Er du i tvivl om hvilket af de mange kurser som er mest relevant for din virksomhed og for dine medarbejdere, kan du med fordel tilmelde dig ”Office 365 – Et overblik” som er et gratis seminar. På den måde kan du få et fingerpeg om hvilket kursus der er det rette. Og du vil her få mulighed for at snakke med en af de dygtige undervisere og tilrettelæggere af Microsoft Office 365 kurser hos 4D.

Hvis du er interesseret i at høre mere om muligheden for at tilmelde dine medarbejdere et Microsoft Office 365 kursus, kan du læse videre på 4d.dk

Flere Nyheder