Office 365 kurser – når du vil udnytte platformen fuldt ud

31 March 2020
Astrid Pedersen

editorial

Har I netop udrullet en installation af Microsoft Office 365 i hele virksomheden, og ønsker du at optimere arbejdsgangene ved hjælp af dette nye værktøj? Så kan du med fordel booke medarbejderne ind på et givende og lærerigt kursus i anvendelsen af Microsoft Office 365.

Hvor kan jeg finde et Microsoft Office 365 kursus København?

Hvis du og dine medarbejdere i din virksomhed gerne vil lære hvordan man får det optimale ud af Microsoft Office 365, findes der hos kursus udbyderen 4D et hav af Microsoft Office 365 kurser på varierende niveauer og med forskelligt sigte. 4D tilbyder kurser for såvel slutbrugere af Microsoft Office 365 som for system administratorer og supportere, således at dagligdagen med Microsoft Office 365 kan forløbe så gnidningsfrit som overhovedet muligt.

På kurset ”Kom godt i gang med Office 365” kan dine kontor medarbejdere få et overordnet indblik i de mange spændende apps som hører under Microsoft Office 365 paraplyen – for eksempel Outlook, OneDrive, Skype, Sway, Delve, Planner og redskaberne Grupper og Teams. Kursus deltagerne vil lære om hvad disse applikationer kan hver for sig, og hvorledes de integrerer med hverandre.

Fokus i dette kursus er netop på samarbejde, såvel via de enkelte applikationer som mellem medarbejdere på tværs af afdelinger ved hjælp af de redskaber som især finansierer fil og viden deling. På den måde vil dine medarbejdere blive bedre til at udnytte det fulde potentiale i den moderne samarbejds platform, som udgøres af Microsoft Office 365. Og det vil tydeligt kunne ses i medarbejdernes produktivitet samt på firmaets bundlinje.

Microsoft Office 365 for administratorer

Dine system administratorer kan også have glæde af kurser i Microsoft Office 365 hvor de lærer om alt hvad der befinder sig under kølehjelmen så som udrulning, opdatering, styring, sikkerhed, adgangs kontrol, bruger administration og compliance. Du kan læse meget mere om Microsoft Office 365 kurser på 4d.dk

More articles