Office 365 kurser – hvad kan de?

10 May 2020
Cecilie Mortensen

editorial

Office 365 er i dag en af de ting, som bruges flittigt på de danske arbejdspladser, uddannelser m.m. Det inkluderer nemlig en bred palette af programmer, som kan gøre forskellige typer af arbejde med effektivt. Det gælder både når det kommer til arbejde med data. Det gælder arbejde med præsentationer og generelt når der skal laves skrivearbejde, der skal sendes videre. Disse ting kan man bl.a. løse gennem Word, PowerPoint og Excel. Men – Office 365 dækker og meget meget mere end disse ting. 

Hvad dækker Office 365 over? 

Udover Word, Excel, Powerpoint, Outlook osv., så inkluderer Office 365 også en del apps online. Det gælder bl.a. OneDrive, Planner, Stream, Video, Forms, Teams, To-Do, MyAnalytics, SharePoint, Delve, Power BI, PowerApps og Flow.

For at få fuldt udbytte af Office 365, så kan det være, at ens medarbejdere skal have en ekstra hjælpende hånd. Og det kan de få gennem Office 365 kurser. Her kan man både komme på begynderkurser, men man kan også komme på kurser, der er sværere og mere avancerede. Det betyder, at der er gode muligheder for læring på tværs af en virksomhed. Det handler blot om, at ens medarbejdere kommer på det rette kursus. 

Tager men et eksempel som Teams, som er en af de programmer, der hører under Office 365, så er det en måde, man kan lave videoopkald på. Det er især aktuelt i en periode som nu, hvor mange arbejder hjemmefra – og så kan det generelt bruges, til kundeopkald eller andet, hvis ikke man kan mødes fysisk. Og en af fordelene ved Teams er, at der er mulighed for videoopkald med en stor gruppe medarbejdere. Teams er blot et eksempel på, hvilken mulighed Office 365 også giver. 

Hvis man vil udnytte det fulde potentiale, så kan man kontakte firmaet 4D. De har særlig erfaring med en lang række kurser, og brugbare Office 365 kurser er en af dem. 

 

More articles