Ølbrygning – nemt at lære

14 februar 2020
Astrid Pedersen

editorial

Elsker du lækkert, velbrygget øl – og mangler du en fritids interesse? Så kan du med formål kombinere din forkærlighed for den traditionsrige drik med din virkelyst, og blive din egen brygmester!

Hvorfor optage ølbrygning som hobby?

Der er mange gode grunde til selv at brygge sit eget øl hjemme i privaten. Ølbrygning er en morsom og hyggelig hobby, som med tiden kan udvikle sig til at blive andet og mere end dét – hvis man altså ønsker det. Det fine ved ølbrygning som hobby er nemlig, at du kan dyrke den på et niveau, som passer til lige præcis dit temperament. Ølbrygning behøver således ikke at konsumere al din fritid for at være en succes.

Samtidig har du heller ikke nødig at rydde hele familiens budget eller bilens garage for at få råd og plads til din nye hobby. Anskaffer du for eksempel et bryganlæg til begyndere som eksempelvis den Starter Box , du kan erhverve via Hjemmebryggeren.dk, er du godt hjulpet. En Starter Box består, foruden gærtanke med tilhørende gær rør og liter skala, af en hævert med pumpe og flaskefylder, en 1,0 liter Horolith, vægtfyldemåler og måleglas samt et analogt termometer og børster til rengøring.

Med pakken følger 100 kapsler og en håndholdt kapselpåsætter, så du kan hælde din øl på flasker og sætte rigtig ægte kapsler på. Med en Starter box og en Brew Kit skal du ikke bekymre dig om at skulle regulere temperatur eller bryggetid på din hjemmebryggede øl. Den står blot og hygger sig – eventuelt i et hjørne af køkkenet – indtil de gyldne og velsmagende dråber er færdig brygget og klar til servering.

Hvor finder jeg udstyr til ølbrygning?

Hos Hjemmebryggeren.dk finder du såvel Starter Box som Brew Kits – og så er du godt på vej til at bygge og anvende dit eget hjemmebryggeri!

Flere Nyheder