Nu kan du bevare regnskoven med et certifikat

31 July 2021
Silje Hansen

editorial

Med de store klimaforandringer og produktioner der er rundt omkring i verden, så er vores kære natur udsat. Her bliver der gjort adskillige tiltag for at passe på vores skove og natur. Det er afgørende og nødvendigt at vi bliver bedre til at passe på naturen, da den er med til at producere CO2, som er nødvendigt for at vi mennesker kan overleve.

Har du derfor altid tænkt på, hvad du kan bidrage med eller gøre for at bevare naturen, kan du her finde et godt bud på det. Du har nemlig mulighed for at investere i et regnskovscertifikat. Det vil sige, at der er udsatte naturområder rundt omkring i verden. Her kan du med et certifikat købe adgang til at frede et særligt område. 

Gør en indsats for at bevare klimaet

Nu har du muligheden for at gøre en ekstra indsats for at passe på det klima vi har i verden. Når du investere i et certifikat der beviser at du har doneret penge for at bevare et bestemt område, går alle pengene til en gruppe af mennesker der hver dag arbejder på at bevare en regnskov. 

Her kan du f.eks. vælge at bevare 1 kvadratmeter af en regnskov i et bestemt område. På 1 kvadrat vil der været opbevaret ca. 17 kg kulstof i træerne, som er nødvendig for resten af verden. For at omsætte det til noget vi mennesker er afhængige af, så er 17 kg kulstof i stand til at omdanne 62 CO2 ækvivalenter. 

Hvem er Verdens Skove?

Verdens Skove er en organisation som konstant arbejder på og gør en indsats for at bevare de regnskove vi har rundt i verden. Her beskytter man både de dyr der er i naturen og ikke mindst træerne. Så fabrikker og producenter ikke ødelægger naturen. Ved at støtte en organisation som verdensskove.org, går pengene til at sikre levesteder for tropiske dyr og planter

More articles