Når man køber flere varianter af det samme sexlegetøj

08 July 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan undre sig over, hvorfor nogle mennesker vælger at købe flere former for den samme type af sexlegetøj, når de nu kunne bruge pengene på noget andet form for sexlegetøj.

Men det er der faktisk flere forskellige forklaringer på, som vi vil berøre – i overført betydning – i denne artikel, så du måske selv kan høste inspiration til, at det måske var noget for dig at prøve.

For det handler ikke altid om bare at have en samling af sexlegetøj, hvor man som samler gerne vil have alle udgaver, alle farver, alle sortimentsvariationer og videre, fordi man samler på den slags, for den type personer findes der bestemt også.

Det handler i lige så høj grad om, at man gerne vil bruge sexlegetøjet til det, som man agter at bruge det på: opnå nydelse.

Der er ikke noget bedre, end når man for eksempel har fået noget sexlegetøj hjem fra Lovebuddy.dk, og så pirrer det helt i kroppen efter at åbne æsken med sexlegetøjet og bruge det enten alene eller sammen med andre, så der er jo sjældent grund til, at det skal stå upakket og samle støv.

Men en af grundene ting, hvorfor man køber flere af samme slags, kan være, at man skal bruge flere af samme type for at opnå den nydelse, som man søger, som man langsomt finder ud af, som man eksperimenterer sig frem.

Det kan også være, man gerne vil have en ekstra, hvis den nuværende går i stykker, så man altid er sikker på at have en i reserve, eller man vil have en udgave, der skal bruges på rejser og turer, så man altid ved, hvor man har det nærmeste sexlegetøj.

Måske skal en lige ligge til rens, og så har man en ekstra, som man lige kan bruge, når lysten melder sig enten pludseligt eller planlagt.

More articles