Med et praktisk stålværn kan du gøre din bolig mere sikker

16 January 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Hvis du gerne vil gøre din bolig mere åben, kan det være oplagt, at du river nogle vægge ned og en del af gulvet, så en del af stueetagen kommer til at have en loftshøjde helt op til første sal. Det giver et meget imponerende rum, som du helt sikkert vil blive meget glad for at opholde dig i. Men når du åbner dit hjem op på den måde, er det selvfølgelig også vigtigt, at du tænker på sikkerheden. Derfor skal du have sat et gelænder op, så der ikke er nogle, der risikerer at falde ned. 

Hvis du gerne vil have en minimalistisk eller industriel stil i din bolig, er det en god ide, at du overvejer at sætte et stålværn op. Det er et praktisk gelænder, der er stort set vedligeholdelsesfrit samtidig med, at det kan udformes på mange forskellige måder. Det kan derfor tilpasses til lige præcis din bolig. 

Leder du efter nogle, der kan hjælpe dig med at skabe en smart løsning med et stålværn, og måske endda også en ståltrappe, kan det være en god ide for dig, at du ser nærmere på smedefirmaet Røn Petersen. Det er et firma med stor erfaring fra området. De vil derfor kunne hjælpe dig med at skabe mange forskellige kreative løsninger. Se mere her

image

Stålværn kan bruges både ude og inde 

Måske er det ikke kun indenfor, at du har brug for at få sat et stålværn op. Det kan også være, at du gerne vil have et gelænder sat op et sted uden for. Har du en grund i flere plan, har du en balkon, eller er der en helt tredje grund til, at et gelænder vil være en god ide, er det derfor oplagt for dig, at du ser på at få sat et op, når du nu alligevel er ved at få lavet det andet gelænder. 

More articles