Man skal tjekke og holde ens bådudstyr ved lige

18 juli 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er flere ting, hvor man godt kan trække på skulderen over, at man har misligholdt noget eller bare glemt noget, som man ikke fik brugt.

For det var måske af samme grund, at denne ting blev slidt af sig selv, støvet og ubrugelig: Man skulle nemlig ikke bruge det alligevel.

Det må helst ikke ske for meget, for det er jo spildte penge, og de her ting tager jo også plads op, og så slider det på miljøet, at man køber så mange ting og smider dem ud senere – og måske smider man dem ikke ud korrekt.

Men som sådan er der ingen skade sket.

Det er jo straks noget helt andet, når man er ude på havet, og man skal bruge noget bestemt bådudstyr, hvor man som det første dårligt kan huske, hvor man lagde det i båden, men man huskede dog at lægge det i båden, men når man så finder det, så er det helt slidt og kan ikke bruges.

bådudstyr

Alt bådudstyr skal fungere ordentligt

Og det er jo ikke sagen bare at køre ekstra hele tiden og have liggende, for det fylder for meget i båden, og har man det derhjemme, kommer det jo til ingen gavn, når man er nede i båden i havnen.

Men endnu værre er det trods alt, når man er ude på havet i båden, og man virkelig har brug for dette ekstra udstyr til at udskifte eller bruge i en nødsituation, og så kan det bare ikke fungere længere.

Så ligesom at man øver brandøvelser, så bør man tjekke ens bådudstyr tit og se, om det egentlig fungerer, og om det eventuelt er ved at være tid til, at man skal udskifte det med noget nyt fra Marinelageret.

Desuden kan det jo være, der er kommet nyt til, som man bør udskifte det gamle bådudstyr med.

Flere Nyheder