Mal din bolig før salg

21 October 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Går du med planer om at sælge din bolig, er der flere ting du kan gøre for at det bliver markant nemmere. En af dem er at give din bolig en makeover. Ikke en der kræver den ville renovering, men en der kræver at du får ryddet op og malet. Læs f.eks. mere her om maling https://malerkanonen.dk/malerfirma-lyngby/.

Inden du overhovedet kontakter en ejendomsmægler, så start med at få ryddet godt og grundig op. Inde som ude. Det skal gøres alligevel, så hvorfor ikke gøre det nu, så du kan få fordelene med ved at du får ryddet op.

Ryd op og smid ud i din have, slå græsset og fjern den værste ukrudt. Har du ikke selv tid, så få en gartner til at udføre opgaven. Køb et par planter og sæt dem i nogle krukker, så din have ser mere indbydende ud. 

Få malet indvendigt

Også indvendigt er der en del du kan gøre for at øge mulighederne for et hurtigere salg. Igen få ryddet op og sørg for at der bliver åbnet op. Fjern derfor alt det der står og fylder i hjørnerne. Selv om det er ting du gerne vil have med når du flytter, så fjern det nu så der bliver mere åbent og lyst. 

Er det et stykke tid siden at du har fået malet eller har du andre farver på væggen en hvid, så få malet. En nymalet bolig er langt mere præsentabelt og det er nemmere for evt. købere at se og forestille sig hvordan deres møbler vil se ud, end hvis der er farver på væggen og der er fyldt med ting i alle kroge.

Når du skal finde en maler, er det en god ide at kontakte mindst tre forskellige og bede om et tilbud. Det giver dig et godt overblik over prisniveauet.

More articles