Leder du efter tilbud på smykker?

02 december 2019
Anne-Mette Hansen
Leder du efter tilbud på smykker?

I løbet af året opstår der mange anledninger til at købe nye smykker. Det kan være, at du vil se ekstra godt ud på årets ferie eller til den næste helt store fest. Måske vil du også bare gerne have nogle lækre smykker, som du kan have på til hverdag? Vil du have smykker, som ikke bare er æstetiske, men som også er lavet i materialer af høj kvalitet og som kan købes til gode priser? Så skal du se nærmere på Maanesten smykker. Læs med i artiklen, og få hele historien om dette danske smykkebrand. 

Opdag de eksklusive Maanesten smykker

Det danske smykkebrand Maanesten blev skabt af smykkedesigneren Lotte Venø Callesen. Hun skabte brandet med en idé om at kreere en stil, der former sig efter tidens ånd og som bæres med lethed. 

Maanesten har et væld af fine kollektioner, der både indeholder øreringe, halskæder, ringe og armbånd. Alle smykkerne er designet i Danmark, men produceret i Indien. Her laves de i den indiske by Jaipur. Det giver ikke bare smykkerne et udtryk af smukt og detaljeret håndværk, men også en snert af eventyr og fantasi. 

Smykkerne fra Maanesten er designet til at blive båret af den individuelle pige eller kvinde. De skal være med til at give en sofistikeret fremtræden og vise, at man følger tidens trends. 

Find gode tilbud på Maanesten smykker online

Guldsmed Norup har en kæmpe online shop. Her finder du blandt andet de fine Maanesten smykker. Udvalget rummer alt fra deres eksklusive halskæder og øreringe til de fine, yndige armbånd og ringe. I denne webshop kan du derfor virkelig finde nogle skønne smykker – til at forkæle dig selv eller som en fantastisk gave til en du holder af. 

Guldsmed Norup har altid gode priser i deres webshop. Du kan også finde mange gode tilbud Maanesten

Flere Nyheder