Lav forskellige kreative projekter med resin

31 juli 2021
Silje Hansen

editorial

Hvis du elsker at være kreativ, så kan der være ekstra god grund til, at du tager resin i brug – også selvom det er et materiale, du måske ikke kender særlig godt. Der er nemlig mange forskellige projekter, du kan kaste dig over, lige når det kommer til resin. Prøv engang bare at læse med herunder. 

Sådan kan du bruge resin 

Lav dit eget unikke bord

Hvis du kunne tænke dig at lave et bord derhjemme, som er unikt og som du selv har lavet, så kan resin være glimrende at tage i brug. På bordets overflade kan du nemlig lege med alt fra sand, skaller fra stranden, blomster m.m., som efterfølgende får et lag resin. 

Du kan udfylde revner i plankeborde

Hvis du har et plankebord derhjemme, så vil der oftest være diverse revner og knaster i bordet, hvor skidt og snavs nemmere kan sætte sig. I disse tilfælde kan du vælge at udfylde revnerne med resin, da det vil lægge sig som et gennemsigtig lag, der ikke er til at se, så træets struktur stadig er fremhævet. 

Skab et unikt surfboard

Hvis du surfer, så kan det være lidt ekstra sjovt med et board, som kun du har. Du kan derfor også forsøge dig ad med resin, da du for alvor kan lege med forskellige farver og et udseende, du er til. Du kan naturligvis finde vejledninger og videoer online, som guider dig godt på vej ift. hvordan du udfører arbejdet. 

Brug resin til at lave unikke smykker

Hvis du har fundet rav ved Vesterhavet, så kan det også få et lag resin, som du kan bruge til en halskæde, et armbånd, øreringe eller andet, du godt kunne tænke dig at gå med. 

Hvis du vil have inspiration til andre projekter med resin, så kan du læse mere her. 

 

Flere Nyheder