Lad en dygtig designer forestå dit logo design

10 juni 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er du indehaver af en nystartet virksomhed, eller ønsker du at opgradere din virksomheds grafiske og visuelle profil? Så bør du alliere dig med en dygtig grafiker, som kan designe dit firma logo.

Hvorfor betale for logo design?

Der er flere gode grunde til at overlade opgaven med design af dit firma logo til en professionel grafiker eller grafisk designer.

For det første er design et håndværk, som tager tid at lære. Logo design er således ikke bare et spørgsmål om at slå nogle tilfældige streger på et stykke papir eller lave en fin tegning. Selv om du måske tiltror dig selv gode evner ud i denne disciplin, vil en dygtig og erfaren fagperson stadig kunne løse opgaven med et langt mere gennemtænkt resultat. Der er nemlig mange parametre i godt logo design, som skal være opfyldt førend et logo tjener sit formål.

For det andet er dit logo virksomhedens ansigt ud ad til – og derfor er det meget uklogt at overlade design af logo til tilfældighederne, eller til de rene amatører. Når din virksomhed profilerer sig ved hjælp af sit logo er det vigtigt at logoet er gangbart i mange sammenhænge. Dette betyder dels at logoet skal være udformet på en måde så det kan skaleres, og dermed anvendes på såvel virksomhedens brevpapir som på firma flag og skilte, dels at det er neutralt i sin anvendelse af symbolik og således kan bruges i internationale sammenhænge.

Hvis du undrer dig over vigtigheden af sidstnævnte parameter, kan du bare tænke på Carlsberg, som efter Anden Verdenskrig blev nødt til at fjerne soltegnet – også kendt som svastika eller hagekors – fra deres eget logo. Eller for at tage et mere nutidigt eksempel: Circle K, hvis logo giver uheldige associationer når det er placeret på flag som er hængt op tre ad gangen.

Du kan altid få et godt tilbud på et professionel designet firma logo på logoshop.dk

Flere Nyheder