Lad dit lokale misbrugscenter hjælp med afvænning

31 januar 2020
Astrid Pedersen

editorial

Har du svært ved at slippe den læge ordinerede medicin , du i sin tid fik udskrevet mod angst eller smerter? Og oplever du, at der stedse skal større og større mængder af pågældende stof til for at opnå en effekt? Så er du sikkert blevet afhængig af din medicin, og bør søge hjælp til afvænning omgående.

Få hjælp fra dygtige behandlere på et professionelt misbrugscenter

Det er meget vigtigt, at du ikke holder dig tilbage fra at opsøge hjælp fra professionelt hold. Når du vil ud af et misbrug, bør du nemlig ikke kæmpe kampen alene. Afrusning og afgiftning er en alvorlig sag, som du ikke bør stå alene med. Det kan gå hen og blive direkte farligt at kvitte medicinen uden professionel supervision – og chancen for, at du får succes med afvænning på egen hånd, er forsvindende lille.

Har du oparbejdet et stort forbrug af receptpligtig medicin, vil du sandsynligvis opleve meget belastende og ubehagelige abstinens symptomer, når indtaget ophører. Disse symptomer kan vare i flere dage, og kan inkludere feber og rystelser, kvalme, hovedpine og opkastninger, svære depressive tilstande og måske endda vrang forestillinger og delirium. Hos et misbrugscenter vil du kunne få hjælp til at håndtere disse symptomer og gennemleve afgiftningen uden at give op undervejs.

På Behandlingscenter Stien finder du dygtige og veluddannede sygeplejersker og sosu assistenter med særlig ekspertise inden for – og lang erfaring med – behandling af misbrug. De vil søge at gøre din afgiftning så behagelig som det er muligt ved hjælp af eksempelvis urtete, varme bade, massage eller zoneterapi. Og når du er kommet vel ud på den anden side, vil din afgiftning blive fulgt op af intensiv terapi i et fem uger langt behandlings forløb, under hvilket du er indlogeret på selve centeret – langt fra dit normale miljø og dets fristelser, og selvfølgelig uden adgang til stoffer og stimulanser.

Læs mere på behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder