Lad dit barn prøve en privatskole på Frederiksberg

08 august 2021
Astrid Pedersen

Skal dit barn starte i skole lige om lidt? Så bør du overveje en privatskole.

Bedre faglig og social trivsel på en privatskole

En af de fordele ved privatskoler som ofte får forældre til at vælge denne løsning er muligheden for at skabe en bedre trivsel, fagligt såvel som socialt.

De fleste privatskoler arbejde med mere fornuftige normeringer end hvad der kan lade sig gøre i de kommunalt drevne folkeskoler. Det betyder at der som oftest er færre elever per lærer – og dette frigør mere tid og overskud til den enkelte elev.

Der ud over vil en privatskole have mulighed for at udføre en mere gennemgribende screening proces i forbindelse med ansættelse af lærere. Dette vil resultere i et stærkere sammentømret lærerkollegium hvor alle trækker på samme hammel.

Samtidig vil skolen have chancen for at headhunte de bedste lærerkræfter hvilket er basis for et højere fagligt niveau. Og med mere attraktive forhold for den enkelte lærer er der større sandsynlighed for at han eller hun forbliver tilknyttet skolen i mange år.

Find en god privatskole i nærheden af din bopæl

Hvis du ønsker at sende dit barn i en privatskole er det selvfølgelig vigtigt at det faglige niveau og skolens målsætning matcher dine ønsker og præferencer. Kan du samtidig finde en privatskole som ligger tæt på familiens bopæl er dette blot endnu et plus.

På den måde kan du øge sandsynligheden for at dit barns nye skolekammerater også er bosat inden for overskuelig afstand. Og så bliver det lettere at bevare den sociale kontakt.

Er du og din familie bosiddende på Frederiksberg eller i københavnsområdet kan du med fordel tjekke Johannesskolen. Johannesskolen er en velrenommeret privatskole på Frederiksberg som er nem at komme til og som tilbyder et højt fagligt niveau samt en fast pædagogisk målsætning. Kig ind på https://www.johannesskolen.dk/ og læs mere.

Flere Nyheder