Lad din maler på Amager hjælpe med istandsættelsen

21 september 2020
Astrid Pedersen

editorial

Går du og drømmer om at total renovere dit hus eller din lejlighed på Amager? Så er det bare om at komme i gang med at finde de rette håndværkere. I denne forbindelse skal du være opmærksom på at visse typer arbejde kræver autoriserede fagfolk. I følge loven er det udelukkende autoriserede el installatører eller elektrikere og autoriserede VVS installatører som må foretage ændringer i de faste VVS og el installationer i din bolig.

Der ud over foretrækker du nok også at overlade opgaven med opsætning af fliser og klinker eller støbning af beton gulv i badeværelset til en dygtig murer – og det indvendige træværk i boligen befinder sig nok også bedst i hænderne på en erfaren tømrer eller snedker. Så hvorfor egentlig spare den faglærte maler væk?

Hyr en dygtig maler – det betaler sig

Et flot og vel udført stykke malerarbejde er så at sige kronen på værket når en renovering afsluttes. Mange bolig ejere vælger selv at påtage sig opgaven med indvendig maling af stuer og værelser – og bliver derpå overraskede over hvor meget det egentlig kræver.

Alene forberedelserne til malerarbejde så som afdækning af møbler, gulve, stik kontakter, paneler med videre kan sagtens tage en halv til en hel arbejdsdag. Nedtagning af gammelt tapet eller væv er en slidsom og tidskrævende opgave, lige som lapning, slibning og nedvaskning af pudset kræver både tid og omhu.

Er pudset i fin stand vil du kunne male direkte derpå – men er det mørt og smuldrende, eventuel på grund af fugt, vil du skulle ud i opsætning af filt eller måske endda en fuldspartling. Og her er det en ubetinget fordel af have en dygtig og erfaren maler på opgaven.

Leder du således efter en maler på Amager kan du finde ham eller hende via Malerkanonen – læs mere på Malerkanonen.dk

Flere Nyheder