Koteletter i fad – lækker og velsmagende aftensmad til hele familien

15 May 2019
Astrid Pedersen

editorial

Det er meget svært at komme galt af sted, når man fremstiller koteletter i fad. Det er super nemt at tilberede de møre og lækre koteletter – uanset om du bruger skaft koteletter eller nakke koteletter til dine koteletter i fad, vil resultatet altid blive velsmagende og med en utroligt lækker konsistens.

Koteletter i fad er tilmed en ret, som er meget hurtig at tilberede. Du behøver ikke at svede over komfuret i timevis når du skal lave koteletter i fad – det meste af tilberednings tiden foregår i ovnen, hvor de lækre smagsstoffer fra koteletterne trækker ud i sovsen, og giver et super delikat og aromatisk udtryk, når først dine koteletter i fad er klar til at blive serveret.

Opskriften på koteletter i fad kan i øvrigt varieres nærmest i det uendelige, alt efter din egen – og familiens – smag. Du kan for eksempel tilsætte chili eller hvidløg for at give sovsen ekstra bid, eller du kan tilføje bacon og pølser for mere fylde – det sidste vil nok især børnene elske. Du kan også udelade champignoner og i stedet bruge lidt ekstra peberfrugt.

Som garniture kan du for eksempel vælge ærter eller haricots verts (grønne bønner). Og så kan du selv vælge, om dine koteletter i fad skal serveres med kartoffel mos eller måske duftende basmati eller jasmin ris.

Det er nemt og billigt at lave koteletter i fad

Når du skal lave koteletter i fad, skal du ikke bekymre dig så meget om tids forbruget. De ingredienser, du skal bruge til koteletter i fad – løg, champignoner, peberfrugt, grøntsagsbouillon, tomatpure, paprika, fløde og hvedemel – kan du finde i ethvert supermarked. Du behøver max at sætte en halv time af til selve processen, for det meste af tilberedningen foregår som nævnt i ovnen. Hvis du er blevet tændt på at prøve kræfter med koteletter i fad, kan du finde en lækker opskrift på dk-kogebogen.dk

More articles