Kom afhængigheden til livs med hjælp fra et misbrugscenter

17 May 2020
Astrid Pedersen

Har dit forbrug af alkohol eller receptpligtig medicin taget overhånd – og vil du gerne tilbage på det rette spor? Så bør du så hurtigt som muligt henvende dig til en professionel instans på området, for eksempel et misbrugscenter.

Hvor finder jeg et misbrugscenter nær århus?

Hvis du ønsker at lade dig indlogere på et misbrugscenter, som ikke er så langt fra Århus, kan du med fordel vælge Behandlingscenter Søby Park.

Behandlingscenter Søby Park er et misbrugscenter med særligt speciale inden for behandling og afvænning af alkoholikere og pillemisbrugere. På Behandlingscenter Søby Park kan du lade dig indskrive til et behandlings forløb, som indledes med grundig afgiftning eller afrusning. Når alle giftstoffer er ude af dit system, vil du modtage målrettet terapi, individuelt såvel som i grupper. Terapien har til formål at bibringe dig en dybere selvindsigt og en erkendelse af dine egne begrænsninger og svagheder. Målet er at hjælpe dig til at finde dine styrker og ressourcer, således at du har de bedste redskaber til at opbygge en ny tilværelse uden misbrug.

Når du lader dig indskrive til misbrugsbehandling på Behandlingscenter Søby Park, vil du være indlogeret på centeret i løbet af hele behandlings forløbet, som typisk har en varighed på cirka fem uger. Du vil ikke have adgang til rusmidler under forløbet. Til gengæld vil du døgnet rundt have mulighed for at snakke med en dygtig og forstående misbrugskonsulent, som vil fungere som din mentor både under forløbet og efter dets afslutning. En misbrugskonsulent er en tidligere misbruger, som selv har gennemgået et afvænnings forløb, og således kan relaterer til de kriser og kvaler du gennemlever.

Behandlingscenter Søby Park er et af de misbrugscentre med den højeste succes rate når det handler om behandling af pillemisbrug og alkoholisme. Du kan læse mere om misbrugsbehandling hos Behandlingscenter Søby Park på behandlingscentersoebypark.dk

More articles