Kan du indgå en aftale om afdrag over 20 år på et kviklån?

19 februar 2020
Silje Hansen

editorial

Overvejer du at låne penge til en ny bil eller et sommerhus, så kan det måske være aktuelt med et kviklån. Der er mange der forbinder et kviklån med hurtige penge og små summer. I dag er det muligt at ansøge om et kviklån op til 500.000 kr. hos flere udbydere.

Her får du naturligvis en lavere rente og har mulighed for at afdrage over en længere periode. Faktisk er det muligt flere sted at afdrage over 179 – 180 måneder, hvilket svarer til 15 år. Det betyder at du har mulighed for at låne penge til et ansvarligt formål. Det er ikke altid let at få godkendelse i banken til at låne til en ny bil du går og drømmer om eller hvis du har et sommerhus, du altid gerne ville have. Som regel kan det også være en længere proces med banken, da de ofte vil kræve at du laver en gennemført budget, og har mulighed for at stille sikkerhed for lånebeløbet.

Fordele ved at tage et kviklån over 20 år?

Går du og overvejer at investerer i 400.000 – 500.000 kr. i en drømmerejse, drømmebil eller fast ejendom, kan du med fordel overveje et kviklån. Renten vil være en smule dyre end i banken, men til gengæld er ansøgningsprocessen både nemmere og hurtigere. Du kan ansøge direkte online og få hurtigt svar allerede efter få minutter. Det betyder at du allerede kan give svar til bilforhandleren samme dag eller booke drømmerejsen med det samme. 

Når du først er blevet godkendt til lånebeløbet, får du overført pengene straks på din konto samme dag eller senest dagen efter. 

Da det er en længere periode du låner pengene over, anbefaler vi at du laver et budget. Dermed har du selv et overblik over, hvad dit rådighedsbeløb vil være. Dermed kan du overveje om du ønsker at afdrage på dit kviklån 20 år eller om du vil afvikle lånet hurtigere.

Flere Nyheder