Kan det svare sig at have langt skæg som maler i Glostrup?

13 januar 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Bevares, du kan nok godt overføre det her til at være maler andre steder i landet og verden, men lige nu og her ser vi på Glostrup: https://malerkanonen.dk/maler-glostrup/

For vi skal lige tale lidt om det med at have langt skæg og være maler, for som du nok allerede kan tænke dig lidt til, så er det ikke altid den letteste kombination.

Men det er blevet populært som aldrig før at have langt skæg, om man så er hipster, viking, et metalhoved eller bare godt kan lide at have langt skæg, så mange mænd vælger at have langt skæg.

Og måske foreskriver firmapolitikken intet om det med at have langt skæg, så længe man kan udføre ens arbejde; men så er spørgsmålet netop, om man formår det med langt skæg?

Nu skal vi ikke til at tale om skægtyper, og hvordan man kan vælge at barbere sig, men forestil dig blot, at en maler har en masse langt skæg, der går langt ned ad brystet.

Når man så maler, er det måske svært at dække skægget ind, og hvis man ligefrem fravælger at gøre det, så kan man næsten være sikker på at få maling i skægget.

Det er meget svært at vaske ud, og selvom det kan lykkes, så ødelægger det ofte skægget, og så har man pludselig ikke det ønskede udseende med skægget, som man ellers gik efter.

En løsning kan være, at man vælger om morgenen at flette skægget, så man kan dække det ind under trøjen, når man maler, men derfor kan man jo stadig få maling i bakkenbarterne, hvis man har den slags.

Kan man ikke overskue at flette skægget hver dag inden arbejde, så bliver man nok også hurtigt træt af det arbejde.

Så det er nok op til en selv, hvor stor en indsats man vil gøre for at hindre, at man får maling i skægget – inden man vælger at fjerne det.

Flere Nyheder