Jagtudstyr handler også om militærudstyr

16 January 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Nu mener vi med vores overskrift selvfølgelig ikke, at du skal gå amok som en lejesoldat, fordi ordet ‘jagt’ pludselig bliver brugt i samme sætning som ordet ‘militær’.

Vi mener ganske simpelt, at det er muligt at købe militærudstyr fra en onlineshop, der ellers hovedsageligt begår sig med jagtudstyr.

Således vil vi bruge den resterende spalteplads her på at beskrive, hvad der er for nogle former for militærudstyr, du blandt andet kan købe det sted.

Vi henstiller dog lige – eller skuffer sig – at selvom der er tale om militærudstyr, så er nogle af genstandende mere modereret efter egentlig militærudstyr, mens andet udstyr er noget, man sagtens kunne forestille sig at finde blandt det reelle militærs udstyr.

Endvidere skal du ikke gøre dig forhåbninger om at finde drabelige artefakter såsom skydevåben, da disse er forbeholdt militært brug, og ellers kræver disse et jagttegn og andre butikker, hvor du kan købe disse.

Med disse forhold slået fast, vil vi lettere overfladisk beskrive, hvilket militærudstyr man kan erhverve sig. 

Militærudstyr, eller ting der ligner, som alle mennesker kan købe sig, kan blandt andet være drikkedunke, man kan bruge ude i feltet eller på lange marchture udendørs med oppakning.

Det kan selvfølgelig også være det, som der kendetegner rigtig mange militære enheder, og det er selvfølgelig camouflagetøj.

Camoufleret tøj kan være alt fra trøjer, jakker, bukser, kasketter og videre, så hele din krop er godt camoufleret til opgaver udendørs, hvor du ikke vil blive set.

Skulle det blive nødvendigt, kan du også anskaffe dig briller, skriveudstyr og ure, der egner sig til militært regi.

Nu slog vi fast i starten, at du ikke kan købe våben på det sted, vi henviser til i toppen, men det er dog muligt at få fat i ting som skydeskive og patroner til luftgevær og andet tilbehør, så du er klar til at øve dine skydeevner – så længe du har tilladelse til dette!

 

More articles