Indret dit hjem med danske designlamper

14 februar 2020
Anne-Mette Hansen

Lamper er ikke bare funktionelle og til for at skabe lys. Lamper skaber miljø, stemning og hygge i ethvert rum, og de er også til for at blive set. Lamper er nemlig både et møbel, men også en form for dekorativ interiør. Dine lamper skal derfor give mening i dit rum og passe sammen med resten af din indretning. Men hvilken type lamper skal du vælge? Der er mange brands og typer af designs på markedet, og det kan derfor være et svært valg for mange!

Vælg danske designlamper til din bolig

Et sikkert valg, når du skal indrette med nye lamper, er at gå med noget godt dansk design. Det skal være nogle lamper, der både er udført i gode materialer og i et eksklusivt, skandinavisk design. Det kunne f.eks. være lamper fra det ikoniske danske lampebrand Le Klint.

Få et tidløst design med Le Klint lamper

Le Klint står bag et stort udvalg af virkelig skønne lamper. De har fremstillet belysning til danskere og store dele af verden i mere end 75 år. Siden 2003 har de også være officiel kongelig hofleverandør.

Lamperne fra Le Klint er kendetegnet ved, at de er yderst tidløse. De er enkle, men samtidig utrolig detaljerede og med flotte teksturer. Deres design er typisk i hvide eller lyse farver, som gør det let for enhver at indrette med dem. Et af brandets bedst sælgende lamper er den ikoniske frugtlygte – designet af Kaare Klint selv.

I de senere årtier har brandet gennemgået en større modernisering, og mange nye lamper har derfor set dagens lys. Dog holder brandet stadig fast i sine traditioner og sine danske værdier. Det handler nemlig om at skabe belysning, der giver autenticitet.

Når du skal indrette boligen med lamper fra Le Klint, kan du finde noget til enhver plads i rummet. Mærket fører nemlig både bordlamper, pendler, gulvlamper, loftslamper, væglamper og dekorative ophæng med lys.

Flere Nyheder