Hvorfor skal jeg købe nye gardiner hos en gardinbus?

24 September 2020
Astrid Pedersen

editorial

Måske synes du at gardinbus konceptet virker fjollet, når du bor tæt på den store by og har diverse stof butikker rundt om hjørnet. Men her skal du tænke på at du, når du står i en stof butik og skal vælge stof til de nye gardiner, ikke har en ærlig chance for at vurdere hvorledes gardinerne vil komme til at tage sig ud når først de hænger i din bolig.

Dine gardiner skal spille sammen med dine møbler, tæpper og dit øvrige decor. Gardiner, som hænger foran vinduer samt altan og terrasse døre, vil have en vis påvirkning på lyset i rummet. Dette er også vigtigt at tage med når man skal vælge nye gardiner. Stoffets kvalitet, farve, tykkelse og tekstur har rigtig meget at sige i den forbindelse. Og så er det måske slet ikke sikkert at det er de klassiske gardiner du skal have.

Måske vil rullegardiner eller foldegardiner passe bedre til rummet – eller måske lameller, persienner, eller de cool og stilfulde Copenhagen Blinds. Derfor er det en god idé at se gardinerne i aktion før du beslutter dig. Med hjælp fra gardinbussen kan du vurdere gardinerne i deres rette element ved hjælp af gardin prøver og med assistance fra en dygtig gardinkonsulent.

Book en aftale med gardinbussen i København

Når du bestiller et besøg fra gardinbussen i København vil denne komme direkte hjem til din bopæl. Fuldt med stof og materiale prøver. Du vil ved selvsyn kunne konstatere hvorledes hver enkelt gardin type påvirker lysindfaldet i rummet og samtidig finde det perfekte farve match. På den måde vil dine nye gardiner komme til at passe perfekt til din bolig – og de vil selvfølgelig blive syet, leveret og monteret af gardinbussen i København.

Du kan læse mere, og kontakte gardinbussen i København, via Gardinbus.nu

More articles