Hvorfor købe brugt Volvo?

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge en brugt Volvo når der skal købes ny bil til familien. Først og fremmest er Volvo kendt for sine høje standarder når det handler om køre egenskaber og sikkerhed. Disse faktorer er særdeles vigtige, og bør stå højt på ønskelisten, når det handler om en familie bil.

Dertil kommer at Volvo biler notorisk er kendt for at være vældig robuste. En Volvo er bygget til at holde. Og det er uanset hvilken model der er tale om. Køber du en Volvo har du en bil du kan have glæde af i mange år. Selv Volvoer med en del år på bagen skal kun sjældent på værksted.

Sidst, men ikke mindst, er de nyere Volvo modeller kommet rigtig godt med når det handler om brændstof økonomi. Hvor de ældre modeller generelt var nogle værre benzin slugere klarer de nye Volvoer sig glimrende i bechmark tests mod tilsvarende biler fra andre producenter. Og så er Volvo bare et velrenommeret brand, som altid har stået stærkt på bilmarkedet.

Køb din nye Volvo brugt, og spar penge

Hvis du ikke har lyst til at optage et dyrt bil lån for at finansiere købet af en spritny Volvo kan du med fordel købe en brugt en af slagsen.

En Volvo med tre til fem år på bagen vil have smidt det meste af sin nyværdi, og vil stadig have masser af kilometer tilbage i tælleren. Hele familien vil have glæde af den rummelige Volvo. Du kan faktisk få en glimrende brugt Volvo for den samme pris som en ny Toyota koster. Og så får du altså bare langt mere bil for pengene når du køber Volvo.

Hvis du ønsker et solidt overblik over brugte Volvo biler til salg, kan du klikke ind på forhandlernes online bil portal Biltorvet.dk

Flere Nyheder