Hvorfor investere i en skønhedsbriks?

19 August 2020
Astrid Pedersen

Måske forbinder du mestendels behandler brikse med krops behandlinger udført af eksempelvis massører, kiropraktorer, fysioterapeuter, kropsterapeuter, osteopater og lignende. Men arbejder du inden for skønheds branchen kan du faktisk også få brug for en god og solid briks.

Mange kosmetiske behandlinger som for eksempel ansigtsbehandlinger forløber over en time eller mere. Her er det i særdeleshed vigtigt at klienten ligger roligt og komfortabelt, således at han eller hun kan slappe af. En skønheds behandling hvor man ligger og spænder fordi lejet er ukomfortabelt eller virker vakkelvornt er ikke nogen særligt rar oplevelse. Og så vælger man ikke den kosmetolog, kosmetiker eller negletekniker en anden gang.

Hvad kendetegner en god skønhedsbriks?

Når du står for at skulle vælge en god skønhedsbriks til din klinik eller til din salon bør du iagttage såvel komfort som indstillings muligheder og ergonomi. Det er selvfølgelig vigtigt at din klient ligger behageligt, hvorfor lejet bør være udformet med komfort for øje både hvad angår materialer og design.

Men lige så stor betydning har det at du kan justere briksen i højden, og at du har mulighed for eksempelvis at hæve hovedgærdet. Dette vil gøre dit arbejde med klienten langt nemmere og samtidig sikre at du hele vejen igennem har den rette arbejdsstilling. På den måde kan du undgå at slide dig selv op gennem dit arbejde i skønhedens tjeneste.

Hvor finder jeg en solid skønhedsbriks i høj kvalitet?

Leder du således efter en billig skønhedsbriks som kan tjene dig og din klinik eller salon i mange år kan du med fordel indlede jagten hos Altermed Wellness. Altermed Wellness forhandler et velassorteret udvalg af lækre skønhedsbrikse med mange indstillings muligheder, med eller uden elektrisk styring eller hydraulisk regulering.

Du kan se og bestille alle de flotte behandler og skønhedsbrikse i den online shop på https://www.altermed.dk/da/skonhedsbrikse-c-64/ 

More articles